Beach Body 2014

By Monday, April 7, 2014 0 , , , Permalink 0

White Monokini by Gina Tricot worn by jamie sallmen

Just nu lägger jag upp mina hälsomål inför sommaren! Världens bästa David brukar alltid säga älska kroppen du har medan du jobbar på kroppen du drömmer om. Det handlar om att leva i nuet och acceptera dig själv precis som du är idag.

Arbetet på min beach body är igång nu och jag ska visa min hälsoresa här på bloggen, twitter och instagram under hashtag #dflex6pack - häng med!

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Right now I’m planning my fitness goals for the summer! The best David in the world always says love the body you have while working on the body you dream of. It’s about living in the present and accepting yourself just as you are.

I’m starting to work on my beach body now and I’ll be showing my journey here on the blog, twitter and instagram under the hashtag #dflex6pack - join the fun!

Comments are closed.