I ilfart med Taxin till BB

By Wednesday, December 9, 2015 0 , , , Permalink 2

Baby Jamie

Det var så de började. Den 9 December kände Mamma att värkarna började, men hon ville inte vara med längre utan hoppades på att hon kunde skjuta upp det hela. Men det var dags. 
I ilfart från lilla Bollebygd där mamma & pappa bodde -89 satt mamma i taxin mot Borås BB. Jag hade nästan bråttom ut brukade hon förklara, när hon sedan fortsatte att berätta att de fick slänga upp henne på en brits i Entrén på sjukhuset för att sedan åka upp på BB.
Snabbt gick det hela och jag kom till världen kl. 00.05, den 10 December. 
Nobeldagen och allt. Under min uppväxt så brukade jag alltid skämta om att jag var ett Nobelpris till mamma. Dessutom sa min Mormor någongång att det är ju kul att Kungen alltid firar min dag med en stor fest var eviga år på min dag.. <3

____
Ja, nu är jag här. 25 år gammal. Och när jag vaknar så är jag helt plötsligt 26. Ingen ålder säger vissa, bara barnet säger några. Några kanske tänker att jag börjar bli lite äldre. Men vem bryr sig igentligen?
Jag själv säger att jag är en gammal själ i en ung kropp. Och att ålder är bara en ålder. Det definerar inte vem du är som person, eller förklarar vad du har gått igenom.

För ett år sedan så var det så påtagligt vad min historia har gett mig. Ärr, sår men en jäkla massa styrka.
När jag fyllde 18, kunde jag aldrig se att jag ens skulle fylla 25. Idag, har jag levt klart hela mitt 25 åriga liv och börjar om på ett nytt år, med framtidshopp och ljus.
Tack till alla er underbara människor som ger mig kärlek, på ett eller annat sätt. Ni har gett mig näring till att blomma. Och jag vill ge er ett löfte; Jag kommer aldrig ge upp. 

/En lite yngre Jamie.

Comments are closed.