International women´s day

International womens dayA group of lovely women and a great feeling in this photo. My pic for this day.

Internationella kvinno dagen. En dag som inte borde finnas, men som finns. En dag där vi kvinnor påminns om att vi är starkare tillsammans när vi stöttar varandra. Jag vill hylla alla fantastiska kvinnor som gör nytta här i världen. Jag vill hylla dig. Och mig.
Jag gjorde ett GRL PWR inlägg här om dagen, så jag låter er läsa det inlägget om ni vill ha lite Girl pepp.
Annars så vill jag mest bara runda av min eviga långa dag.. Samtidigt som jag vill avslöja att jag har bokat in något skoj framöver!! Men mer om det i veckan! Nu ska jag skicka mig själv till sömns & ladda upp för bland annat min älskade PILOXING imorgon (med just världens härligaste tjejer!).
Glöm inte att du är bäst. Och att du kan förändra världen, bara du lägger manken till! Puss!

 

________
International women´s day. A day that should´t exist but it does. A day we women get reminded of how strong we are if we are supporting each other. I want to celebrate all you amazing women out there that does good stuff in this world. I want to salute you. And me. I did a GRL PWR blogpost the other day, so I let you read that if you want some more girl pep. 
Otherwise I´ll try to end this eternal long day and go to bed.. At the same time I want to reveal that I booked something really fun forward the spring. But more about that you’ll find in the blog later this week. 
Now I´m off to bed and charge for some PILOXING tomorrow (with the most awesome girls!). Remember that you are great. And that you can change the world, only if you want too. 
Xox

Comments are closed.