KOM OCH KÖR PILOXING MED MIG!

IMG_0423

Jajjemänsan du läste helt rätt! 
Jag lovade ju att tala om ALLT som händer i Januari efter att jag kommit i ordning efter fitnessmässan.. Och en del utav nyheterna är att jag kommer att köra ännu mer klasser under 2016! Det innebär att du nu har möjligheten att komma och köra PILOXING med mig!! WOOHO!

Är du osäker så vill jag att du kontaktar mig så får du komma och köra en “Prova på” klass som håller hus fredagen den 8 Januari kl 11.45.
När du har bestämt dig för att joina, så kör vi en 6 veckors period, 2 ggr / veckan på Skeppargatan 28. Närmare detaljer och all info har du HÄR.

Världens lyckligaste & det ska bli så kul.

(Hör av dig genom att skriva i kommentarsfältet, FB, Insta eller maila info@dflex.se, så får du mer info hur vi går tillväga för att boka in dig!)

Comments are closed.