Lemon & Mint Infused Water

Lemon & Mint fusion waterLemon & Mint waterRefreshing & hydrating Lemon & Mint infused water♥

Hej fina! Favoritdagen är här vilket innebär att jag avslutar kvällen med min härliga Piloxing ikväll och sååå som jag har längtat! Jag tänkte ge er tips på min nya hang-up – Citron och Mynta vatten. Så mycket enklare att få i mig all vätska som man ska få i sig under dagarna för att hålla kroppen igång. Vad som är super med just denna kombon kan ni läsa om HÄR. 

 

_________
Hey beauties! My favorite day is here, and that means I have my Piloxing in the end of the day! I just wanted to give you a little tips on my latest hang up – Lemon & Mint infused water. It is so much easier to drink my water and to get my body hydrated with this combo. And if you want to read more about the health benefits you can just click in HERE.

 

Comments are closed.