Premiären för En Dans På Rosor

Premiär En dans på rosor

Onsdagskvällen tillbringades på Metropol Palais tillsammans med min fina David. Underbara Tobias Karlsson bjöd in oss till Premiären för En Dans På Rosor, där Tobias är koreograf.
Dansarna är från kompaniet Move Your Feet och showen var, som ni säkert redan förstår, helt fantastisk.

Humor, allvar, kärlek och passion i en rejäl show! Magi. Tårar som inte gick och hejda och dansbenet som ryckte!
Tack Tobias, för att du uppfyllde Din dröm och delade den med oss! Premiären för En Dans På Rosor gav mig så mycket mer än bara underhållning som jag kommer ära med mig och jag önskar all lycka för din show.

Ett självklart tips till er som är lika passionerade (och tokiga) av dans som jag. Detta vill man inte missa. Det är så mycket hjärta och själ och fantastiska dansnummer, med många utav Sveriges absolut bästa dansare.

En dans på rosorEn dans på rosor1En dans på rosor2En dans på rosor3En dans på rosor

0 Comments