Tack för allt, underbara vecka

By Sunday, December 6, 2015 0 , , , , Permalink 4

IMG_0332

Helgen passerade förbi i rusande fart. Det är redan söndagskväll och jag är redo att lägga mig. Strax. Jag måste bara skriva av mig, hålla mig kvar i denna fantastiska vecka – liite, lite till. 
Jag har ju som sagt gjort en hel del förändringar och de känns toppen! Och nästa vecka kommer gå i ett men det har inte mig emot, det är nämligen min favorit vecka på hela året. Födelsedagsveckan! Haha.

Igår hade jag en otrolig start på min dag. Min älskade CW klass. Mina deltagare ger allt och lite till, både för mig, men framförallt för dem själva. Det är magiskt att se och jag är oerhört tacksam att jag får vara där och guida dem, när de gör en investering i sig själva! De ger mig så mycket lyckorus till livet. I love it.
Efteråt var jag beredd att ta ett tungt jobbpass, men det blev en spontan ledig dag från ingenstans vilket jag behövde det så väl. Inte bara det utan jag fick även spendera den ihop med en utav mina favorit människor. Dagen blev till kväll och vi beslöt att vi skulle äta middag ihop. Vi pratade Italien, födelsedagsplaner och bara myste på. Vi ses allt för sällan utanför allt jobb, men var sekund var väl värd..

Och dagen idag försvann nog lika fort som den kom.
En natt med mardrömmar, påminnelser av mitt förflutna och även den starka kärleken till min fyrbenta älskling (jag har haft hund tidigare), gjorde att dagen började i en brant uppförsbacke. Jag var dock beslutsam om att vända dagen och nu sitter jag här, lycklig, spänd och så laddad att gå in i en ny vecka! 

Men jag kan inte avsluta denna post utan att avslöja vad jag befinner mig i livet & vad jag bland annat har gjort under veckan, som också bidrar till att jag inte riktigt vill släppa veckan som gått.. Så nu delar jag med mig utav det;
I början på veckan sa jag upp mig. Jag har tackat ja till en ny tjänst och det känns g r y m t.
2016 kommer att börja riktigt bra!

God natt & vi hörs igen i morgon.
Uppladdad, redo och absolut helt bananas!

0 Comments