Tacka nej till en GRYMT jobb. Varför?

Jamie & AngelicaAngelica & JamieJamie & Angelica
Hej mina fina! Vet ni vad? Jag är mitt uppe i så mycket, så min hjärna kokar över lite grann. Men det gör nog inte så mycket, jag tar mig fram ändå! En otroligt rolig grej igår var att jag fick ett super-pepp mail av en tjej som frågade om jag var intresserad utav en GRYMT jobb, ihop med ett stort träningsmärke(!). Vad tror ni Jamie Sallmén gör då? Jo, jag valde att tacka nej. (Tack ändå S, för att du mailade!!)
Varför? Passionen till träningen, mina klasser och allt jag håller på med är övervägande. Jag vill inte ge upp det. Det känns rätt, just nu & jag måste lyssna på mitt hjärta!
Jag litar på mig själv & hjärtat har visat mig vägen förr. 

// Just nu myser jag här hemma med lite grönt te, innan det är dags att dra mig in till stan för att möta upp bland annat godingen ovan, min dreamteampartner och en hel grupp med fantastiska själar! TORSDAG IT IS och vi ska avsluta vecka 4 med BodyFit gänget! Laddad till tusen <3

1 Comment
 • Alvis
  November 5, 2015

  Hej! Vilken jättesöt och läsvärd blogg du harm, Verkligen! :)

  Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

  Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? KOLLA GÄRNA!!

  Ha en bra dag, Kram! ^^