Tacksam för vick

Tacksam

Hej fina. Hur har din vecka varit? Min har varit i non-stop fram till nu. Galna 220 km/h med hemska kurvor bakom backkrönet ungefär. Alltså ett helt annat sätt att säga berg-och dalbana på, helt enkelt.
Jag erkänner samtidigt att jag inte är på topp med min mindfullness och stresshantering, men jag jobbar på det. Mitt vanliga gamla jag som alltid ska toppleverera samt prestera och alltid göra alla till lags har gjort besök och därav farten på hastighetsmätarn där uppe..
Dags att stanna, kliva ur bilen och ta en promenad istället.

Metaforerna kanske inte tilltalar vissa, men här i bloggen vill jag vara ärlig med livet. Ibland glömmer jag av mig själv och allt är solskenshistoria medans bakom kulisserna så växer de grå håren, haha. Vi är inte mer än människor. Fast med det så har vi ju också turen med att alltid ha chansen att rätta till det som man gör fel. (Men jag vill poängtera att det är aldrig en “One mans show”, utan jag tackar männsikorna runt om mig som lyssnar och finns där. Ni gör mig klokare.)  

Ett långt inlägg som skulle vara kort, verkar det att bli dessutom. Jag ville mest kika in och tala om att jag har ett vick på min klass imorgonbitti! Fantastiska Gunnel tar över min Cardio Walking och levererar en superklass och jag är otroligt tacksam. Tack vare henne så ska jag få vara med och spela in en rolig filminspelning!! (IIIH!! Snacka om en sista minuten grej!)
Det enda jag kan säga nu är att filmningen är i ett träningssammanhang & det är en tidig morgon som gäller imorgonbitti..
That´s it for today. 

Och tack Gunnel, igen, för att du ställer upp. 

Comments are closed.