Till mina Cardio Walkers:

BODYFITBODYFITj

Följer ni mig på Instagram? Då vet ni redan vad jag ska säga, men om ni inte gör det så säger jag det här till mina Cardio Walkers; JAG ÄLSKAR ER!
Vilken morgon jag fick uppleva i salen på Odenplan. Ni gör mina Lördagar magiska, Tack!

Resterande av dagens spenderade jag ihop med min bättre hälft och investerade i lite inrening till vårt hem. Kvällen fortsatte snyftandes framför #såmycketbättre. Jag är så blödig när de kommer till sång/dans/live program, haha. Drömmen om att själv få showa kan nog vara en bidragande faktor till att tårkanalerna blir aktiva, eller så är deras röster så magiska att de bara sätts igång.. Vem vet. Någon som är hooked? Vem är favoriten?
| Tankar går självklart ut till de drabbade i alla dessa hemskheter i världen, som pågår i detta nu. #pray & #bless <3

2 Comments
 • Jhennifer
  November 15, 2015

  Låter som en superdag hoppas dagen också blir nice för dig ❤️

  • Jamie Sallmén
   November 16, 2015

   Ja, helgen var superhärlig! Hoppas du fått en bra start på veckan <3 Kram