Write your own Magic

By Thursday, March 10, 2016 2 , , Permalink 3

Write your own storyFlowersDetailsBreakfast detailsEkologiska majskakor från Friggs | Thehealthybox, med avokado och Chilli flakes fick bli gårdagens frukost. Yum! 

Hej älskade ni!
Mitt inlägg som skulle upp igår får bli idag istället. Jag hade en härlig morgonstund i ett lugnt tempo hemma innan jag fick springa iväg till jobbet – tidsoptimist i ett nötskal. Väl på jobbet så var jag fast ända till långt in på kvällen då jag hängde kvar en extra stund efter min grymma klass. Så idag gör jag det som skulle gjorts igår; Jag vill peppa er till att göra just det som det står i rubriken. Skriv din egna magi. 
Det handlar om att du ska drömma dig bort till ditt mest magiska drömliv, skriva ner det på ett papper, för att sedan kunna fullfölja det! För när du skriver ner dem, kikar på dem och strävar efter dem så kommer du se att det går framåt!

Har du ingen som helst aning om vilka drömscenarion du kan skapa i ditt liv? Du är rätt okej nöjd med livet som det är just nu?
Okej, men om jag säger att det inte finns några som helst gränser när det kommer till vart dina drömmar kan sluta – kommer du fortfarande inte på något? Jo, jag misstänkte väl det.
När vi tar bort alla “men det är för stort” eller “det där kommer aldrig att hända” så börjar kanske tankarna spinna iväg.

För att ta mig som exempel så kan jag bara ge er en glimt av vad det kan handla om..

 

Några av mina största drömmar är: 
- Att stå i tv-rutan / göra mer webb-tv
- Bli en större bloggare
- Bli egenföretagare med stora inkomster från blogg, träning, tv-jobb
- Bo på varmare breddgrader under Sveriges kalla månader. 
- Dessutom ha en toproof apartment i New York med Manhattans skyline utanför. 
- Varför inte ett beach house i California också..
- Jag vill inspirera tusentals med människor till en hälsosammare vardag genom min roll i bloggvärlden
- Föreläsa! Om min livsresa & uppväxt för att ge hopp till om att du kan förändra ditt liv och självklart föreläsa om hälsa!
- Utbilda mig till PT
- Skriva en självbiografi
– Hålla på med Mode i någon from (Älskar det. Vem vet? Designa snygga träningskläder i framtiden?)
- Resa, resa, resa flera gånger (och gärna långa resor) om året! (När jag inte befinner mig i mitt varma land eller i min lägenehet i NY/ Beach houset I Cali!)
- Ha gruppträningsklasser runt om i Sverige (och kanske världen!)
- Och att få vara bakrundsdansare till Beyoncé..

Yes. Galet va? Orimligt? Inte för mig. Ingen dröm är orimlig – det finns inga rätt och fel. Även om det finns mer än en punkt som är otroligt högt siktade, så spelar det ingen roll. Även om jag inte kommer hela vägen till Beyoncé´s scen eller får min rooftop lägenhet imorgon – så vet ingen hur långt dessa drömmar kommer att driva mig.

FÖRMINSKA ALDRIG DINA DRÖMMAR. Och säger någon till dig att “det är fel”, “det är för spridda tankar, du måste sikta in dig och bli mer specifik annars kommer det aldrig att gå”, eller något annat negativt nedlåtande.. LYSSNA INTE! Allt går eftersom att det inte finns någonting som heter rätt eller fel när det kommer till just drömmar. Dem är Dina och inte deras!
Jag lovar. Det är DU som skriver DIN historia här så gör att den räknas.
Jag tror på dig! Du har säkerligen många runt om dig som gör det också. Dem som inte stöttar dig går att rensa ut. Du behöver all pepp du kan få – inget som drar ur din positiva kraft ifrån dig!

Så – innan denna veckan är slut så tänkte jag att ni kan få en liten hemläxa!
Ordna med en liten “mind map”, för din skull! Gör ett litet dröm moln som är FULLT utav de mest knasiga drömmarna som du bara kan tänka dig!? Spara den, lägg den där som du kan ha koll på den då och då och så ska du se i framtiden (kanske om bara ett år) hur mycket närmare du är dina drömmar! (Kom ihåg; det är ingen annan som behöver se den än du – So Go Nuts!)

Kärlek till er,
Puss Jamie

________
Write your own Magic. Make your dreams come true. And never let anybody tell you that they are to big or wrong. It´s only you that can write your own story here in life.. 

2 Comments
  • Aisha
    March 12, 2016

    Tack så mycket för ett inspirerande inlägg!!!