YES

YES
YES
säger jag bara! Grym vecka med grymma resultat och en jäkligt glad tjej (Moi) avslutar jag denna veckan med en ännu mer laddad tjej (moi again) för kommande vecka!!

Jag brukar inte skryta och jag brukar heller inte nöja mig, utan jag säger hellre att; jag kan alltid göra bättre.. Men hur negativt blir inte det i längden? Man kan aldrig få luta sig tillbaka och njuta då ju. Men ibland ska man faktiskt få vara nöjd.
Man ska “Assa” som världens grymmaste Mia Törnblom lärde oss i våras! Assa när du gjort något bra. Gör en segergest, koppla ihop din handling med det positiva. Gör en BIG DEAL av det! Belöna dig själv och din hjärna, så att du någon gång fattar hur grym du faktiskt är!

För du är just det; Grym! Du är Stark! Viljan att åstadkomma bra saker här i livet! Du har mål som du vill nå! Ja, Du. Lika som Jag!

Denna veckans YES är; denna veckans träningsresultat. Min motivation som ligger på topp. Jag är en bra vän & har dessutom fått nya bra människor in i livet. Jag är grym på mitt jobb. Jag vårdar mina relationer. Jag lär mig nuet och kan blicka framåt. Jag inser att Jag Är Bra. YES!!

 

Nu vill jag att Du säger till dig själv (eller om du vill dela med dig till mig i kommentarerna) till vad du kan skrika YES för. Det har vi alla, det lovar jag! Och så laddar vi för den nya veckan som står runt hörnet när vi vaknar imorgon och låter den ta oss med storm. Puss!

Comments are closed.